Over Fluitman.org

Deze site is het hobbyproject van Sipke Fluitman. Hij wilde zichzelf ontgooglen en dat is nu in ieder geval wat betreft mail, agenda’stakenlijstenRSS en webstatistieken gelukt. De mail en de agenda’s worden onderhouden door de hosting provider van deze site. Die hebben er meer verstand van dan Sipke. De overige zaken houdt uw organiserende Fluitman naar eer en geweten draaiend.

Familie van Sipke mag gebruik maken van deze service. Ze moeten wel beseffen dat Sipke geen organisatie met een miljardenomzet is die dag en nacht klaar staat om te helpen. Maar ze weten waarschijnlijk wel dat hij zijn best zal doen. En aangezien er zelfs bij organisaties met een miljardenomzet wel eens iemand over een stekker struikelt waardoor er dingen kwijt raken gaat Sipke ook niet garanderen dat je mail en agenda’s 100% van de tijd stabiel en veilig zijn. Maak zo af en toe eens een backup voor de zekerheid. Tot nu toe gaat het eigenlijk allemaal heel erg goed.

Verder houdt Sipke nog een aantal websites in de lucht. Hij is ondertussen een aardig capabele WordPress klusser geworden.