Over deze site en over mij

Wat leuk dat je hier bent! Ik heb deze website gemaakt omdat ik meer wilde schrijven. Dus sinds half januari 2023 plaats ik hier regelmatig een nieuw gedicht en dat vul ik aan met rommel uit de oude doos. Ooit deed ik namelijk best veel met gedichten. Ik was zelfs stadsdichter van Beverwijk in 2005. Maar ik nam mezelf nooit erg serieus op dat vlak.

En dat doe ik nog steeds niet! Toch was deze website er ineens. Ik ben vast van plan hem te vullen met beschreven plaatjes. Kleine disclaimer: ik ben kleurenblind en zeker geen grafisch vormgever. Maar ik vind het leuk. Misschien zit er ook iets tussen wat jij leuk vindt. Of juist stom. Laat dat dan vooral weten. Afbrekende kritiek is zeer welkom.

Je kunt mij ook kennen als zanger en tekstschrijver van Stranguria (Bestaat allang niet meer.) en De Twijfelbrigade (Bestaat misschien nog wel. Je weet het nooit helemaal zeker.) Of van absurdistisch theater in de IJmond regio. In die regio ontmoeten de mensen mij nog steeds als bibliothecaris met een passie voor digitale zaken. Want ik werk daar. Maar ik woon in Utrecht.