Aanmeren

Op 4 juni zijn de Schipper Zonder Water weer aangemeerd in de Bibliotheek in Beverwijk. Na enige inwendige verzorging door Jan, onze liaison kombuismedewerker van de Bibliotheek, ter voorkoming van scheurbuik konden de literaire trossen worden gelost en de ligplaatsen verlaten.

Aan de hand van enkele schrijfopdrachten werd er dapper ter kaap’ren geschreven. Als eerste werd er koers gezet naar de middelbare school met de vraag, “schrijf (in 10 min.), als oud-leerling, een toespraakje voor de huidige examenleerlingen.” Niet veel later bleek er een ernstige vorm van ‘scheepsverkoudheid’ te heersen want de deelnemers moesten flink klagen over een verkoudheid met de opdracht “beschrijf (in 10 min) hoe het voelt om snotverkouden te zijn.”

De resultaten vind je onder Pennenvruchten 12 t/m 19.
Link: #12, #13, #14, #15, #16, #17, #18, #19

Aanwezige Schippers: Erika, Corine, Jeroen Besseling en Jeroen van Luiken-Bakker